Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lilja Lumilla

Tuesday 11 October 2016

4 DOLLAR FITZROY

PA090148PA090154PA090157PA080139 
Jet lagistä toipuminen ei ollut ihan niin helppoa, kuin olin kuvitellut. Olen valvonut öisin kolmeen asti, ja päivällä taas ollut ihan kuitti. Viikonloppuna ulkona käyminen ei tietenkään auttanut tasaamaan rytmiä, vaan lähinnä pahensi sitä. Nyt lähes viikon täällä oleskelun jälkeen unirytmini alkaa palautua normaalisti, vaikka silti päikkärit on ihan must joka päivä. 

 Melbournessa vaihtelee sää todella paljon. Osa päivistä on olleet ihanan aurinkoisia ja lämpimiä, kun taas välillä täällä on 13 astetta, tuulee ja sataa. Myös mielialani on vaihdellut sään mukana aika rajusti. Pelkäsin jo, että en sopeudukaan tänne, mutta muiden kanssa asiasta juteltuani päädyin siihen tulokseen, että pienet mielialamuutokset kuuluvat asiaan, kun on paljon uutta ympärillä. 

 Nämä kuvat on Melbournen hipsterikaupunginosasta, Fitzroysta, jossa kävimme sunnuntaina neljän dollarin pizzalla (reilu kolme euroa). Ruoka ei siis tosiaankaan ollut mikään roiskeläppä, vaan enemmänkin gourmet -tyyppinen herkkuannos. Lilja approved!

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home