Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lilja Lumilla

Saturday 1 November 2014

BUDAPEST PHOTO DIARY #1


Mulla on takanani elämäni yksi tähän asti parhaimmista viikoista. Vietettiin se ystäväni Riikan kanssa Budapestissä. En muista koska olisin oikeasti nauranut niin paljon - ja vielä koko ajan. Kaupunki on ihan älyttömän kaunis ja siellä riittää tekemistä ja nähtävää mielin määrin. Myös matkaseura oli ihan paras mahdollinen: voitteko uskoa, että meillä ei mennyt yhtään kertaa hermot toisiimme? Syynä tähän on varmaan se, että meillä oli aika samanlaiset mielenkiinnonkohteet. Ollaan molemmat sellaisia, että halutaan tehdä paljon kaikkea, mutta ottaa välillä myös rennosti. Hitsauduttiin ihan kunnolla yhteen tuolla reissussa, ja loppulomasta lopetettiin jo toistemme lauseita. :D Eli jos haluatte todella lähentyä jonkun kanssa, niin suosittelen ehdottomasti lähtemään yhdessä reissuun. Tässä nyt muutama kuva ensimmäisestä matkapäivästä, jolloin käveltiin lähinnä vaan ympäriinsä.

IMG_9832 IMG_9791 IMG_9640
St. Stephanin Basilikan tornista oli upeat näkymät kaupunkiin. Lippu ylös maksoi päälle euron, ja tuolla käyminen oli ehdottomasti yksi matkan parhaista kokemuksista.
fIMG_9569 IMG_9732
Huomattiin, että meillä on ihan saman väriset silmät. Yhteisiä selfitä katsoessa asia alkoi jopa häiritsemään :D
IMG_9746 IMG_9854

Tästä sporttibaarista muodostui meidän kantapaikka, ja käytiinkin siellä useampana iltana "iltapalalla". Palailen näiden kuvien kanssa taas ensi viikolla, huomenna olisi lähtö risteilylle ja Tukholmaan, koitan saada jotain postausta kasaan siitäkin! :*

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home