Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lilja Lumilla

Friday 7 November 2014

BUDAPEST PHOTO DIARY #2


Ihan kuten ensimmäisenä päivänä ennustin, seuraavina päivinä kuvia tuli otettua huomattavasti laiskemmin. Tämä oli toisaalta myös hyvä asia, sillä kameran muistikortti tuntui täyttyvän vähän liiankin nopeasti.

IMG_9932

Käytiin isoimmassa kauppakeskuksessa, West Endissä, missä olen koskaan ollut. Kauppoja oli ihan älyttömästi ja ihmisiä kuin muurahaisia. Tottakai ostosten määrä sitten korreloi tämän kanssa... Käytiin myös toisella jättimäisellä ostarilla, jonka nimi oli Arena Plaza.

IMG_9896

Budan puolelta löytyy tällaisia jääkauden jälkeen muodostuneita luolia. Käytiin yhdessä kurkkaamassa, ja reissu oli erittäin mielenkiintoinen. Nähtiin absoluuttinen pimeys, mielenkiintoisia muodostumia ja jopa simpukoiden ja hämähäkkien miljoonia vuosia vanhoja fossiileita!

IMG_0299
IMG_0099
IMG_0021
IMG_0163
 Käytiin myös Budan linnassa, joka oli todella iso ja josta avautui upeat maisemat Pestin puoleiseen kaupunkiin. Tietysti jo linna itsessään oli mahtava näky. Nämä kaikki yläolevat kuvat on otettu sieltä.

Teen vielä kaksi, maksimissaan kolme Budapest -aiheista postausta, koittakaahan kestää. Suosittelen Budapestia matkakohteeena ihan ehdottomasti, ja jos joku sinne nyt halajaa lähteä, niin ehkä näistä mun postauksista saa jotain pientä matkavinkkiä.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home