Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lilja Lumilla

Thursday 20 November 2014

LIFE THROUGH PHONE


jouluavojajamuitaa

Käytiin tänään Erikan kanssa syömässä ja shoppailemassa, tältä näytti mun annos. Huippuhyvää, eikä hintakaan ollut pahimmasta päästä: 9,70€. Kyseinen ravintola löytyy Forumin yläkerrasta (nimeä en valitettavasti muista). // Ostin mm. kivan sormuksen ja ihanan koritstyynyn, molemmat H&M:stä // Iina tuli käymään Helsingissä, oli ihanaa nähdä piitkästä aikaa! // Stockan jouluvaloja Keskuskadulla <3
ruokaajaselfietä
Saliselfie // Toisessa Keksissä, salolaisessa ihanassa kahvilassa, rentoutumassa // Töistä kotiin // Pidettiin maanantaina pientä peli- ja joulutorttuiltaa, ja mä voitin! Jos mietitte hyvää syytä opiskella vaikka historiaa, niin voin kertoa, että niistä pänttäämistunnesita oli kerrankin hyötyä!

Heipparallaa! Tykkään itsekin lukea tällaisia sekalaisia postauksia muiden blogeista, joten päätin itsekin toteuttaa vastaavan. Oikeastaan mun pitäisi jo olla nukkumassa, mutta ajattelin kuitenkin tulla pikaisesti päivittämään kuulumisia. Meidän kylppärin lavuaari on muuten ihan tukossa... Oon koittanut avata niitä putkia pari kertaa ja tonkia sieltä jotain ulos, mutta se ei ole hirveästi auttanut. Varmaan pitäisi jotain Mr. Muscelia ostaa, että saisi röörit puhtaiksi. Joskus on kyllä sellainen olo, että tänne tyttösoluun kaivattaisiin joku mies hoitamaan kaikki likaiset työt, yöks!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home