Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lilja Lumilla

Monday 23 February 2015

HUR ÄR LÄGET?


pljariikka

1. & 2. Pikkulaskiainen Turussa ja mun ihanat tytöt! // 3. Ainaista reissaamista... // 4. Tyttöjen ilta kera avatar-naamioiden ja drinksujen. Ilta jatkui kerrankin opiskelijabileisiin!

iinamikkosunsetmä

5. Ostettiin Prismasta mulle söpö käsimatkatavaralaukku ja komea mies kantoi ystävällisesti sen ihan autoon asti. // 6. Masquerade partyihin valmistautumista, ihan tällingissä! // 7. Salihommia, ihanaa! Treenit on jääneet viimeaikoina vähemmälle koska salijäsenyyteni päättyi, mutta keksin viime viikolla mennä Fressille "tutustumaan" ;) // 8. Upea auringon lasku villissä lännessä (Salossa).

ymsdymsdyms

9. Pakattavien asioiden listan luonnostelua. // 10. Kerrankin mulla oli aikaa ja energiaa pienelle shoppailulle, joten kävin Bik Bokissa ostamassa uudet kivat farkut lahjakortilla. Seuraavaksi pitäisi käydä tuhlaamassa kuuskymppiä Changella, sillä voitin yhden kuvakilpailun Instagramissa! // 11. Oon opetellut tekemään risottoa, ja sitä onkin viimeaikoina syöty ihan urakalla. Niin hyvää ja helppoa! Tylsä salaattikaan ei enää ole tylsä, kun mukaan laittaa balsamikoa ja aavistuksen verran sitruunamehua. // 12. Vuosipäiväillallisella ennen elokuvia.

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home